SIKÇA SORULAN SORULAR
4. sınıf öğrencisiyim. Okul alanında "İlkokul" göremiyorum.

4. sınıf öğrencileri, "Okul" alanında "Ortaokul" seçtikten sonra çıkan 4. sınıf düzeyini seçebilir.

8. sınıf öğrencisiyim. Ortaokul alanında 8. sınıfı göremiyorum.

8. sınıf öğrencileri, "Okul" alanında "Lise" seçtikten sonra çıkan 8. sınıf düzeyini seçebilir.

Kayıt olduktan sonra telefonuma / mail adresime bilgilendirme mesajı gelmedi.

Telefon numarası veya mail adresinin yazımı hatalı olduğu için bilgilendirme mesajı ulaşmamıştır.

"Okul Adı" başlığında, öğrenim gördüğüm/çocuğumun öğrenim gördüğü okulu bulamıyorum.

Okul adı bulunamadığı takdirde manuel olarak okul ismini yazarak kaydınızı tamamlayabilirsiniz.

Uğur Bursluluk Sınavı Giriş Belgesini nereden alabilirim?

Uğur Bursluluk Sınavı Giriş Belgesi, web sitesi üzerindeki kayıt işlemleri tamamlandıktan sonra otomatik olarak sayfada çıkmaktadır. "Kaydet" seçeneği ile kaydedebilir, “Yazdır” seçeneğine tıklayarak çıktı alabilirsiniz. Ayrıca paylaşmış olduğunuz mail adresinize gönderilen giriş belgesinin de çıktısını alabilirsiniz. Eğer bu seçenekler üzerinden giriş belgesine ulaşılamazsa, başvuru yapılan okuldan sınav giriş belgenizi alabilirsiniz.

Uğur Bursluluk Sınavı Giriş Belgesinde yer alan numara nedir?

Sınavdaki cevap optiğine kodlamanız gereken numaradır.

Sınava girmek istediğim okulda, şuanda öğrenim gördüğüm kademeyi bulamıyorum.

İlgili okulda, öğrenim gördüğünüz kademe yer almıyor olabilir. Okul ile iletişime geçebilirsiniz.

Düzey seçimini neye göre yapacağım?

Şuanda öğrenim gördüğünüz kademe/düzeyi seçerek işlem yapılmalıdır.

Kayıt sayfasına ulaşılamıyor veya hata veriyor.

Farklı bir tarayıcı üzerinden siteye yeniden giriş yapabilirsiniz. Sorun devam ettiği takdirde 444 4 845 telefon numarası üzerinden Çağrı Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

TEBRİKLER!
Uğur Bursluluk Sınavı kaydınız başarıyla alınmıştır.
Formunuzu yazdırabilir veya bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
UYARI
Girmiş olduğunuz T.C. Kimlik numarası ile daha önce kayıt oluşturulmuştur!
HATA
Lütfen daha sonra tekrar deneyin
HATA